Προφιλ


STVN
STEVEN SISTOVARIS
ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ

Γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και ολοκλήρωσε την βασική του εκπαίδευση.
Σπούδασε Αρχιτεκτονική στην ESA (Ecolethesis abstract sample Special d’ Architecture) στο Παρίσι.
Με έδρα το Παρίσι και με την ομάδα «GRIDO», πήρε μέρος σε εκθέσεις και διαγωνισμούς για το «Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Παρισιού» και για το «Μουσείο BEAUBOURG». Οργάνωσε εκδηλώσεις για λογαριασμό του Δήμου του Παρισιού και του Δήμου της Ρώμης.
Στην συνέχεια, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και δημιούργησε το «Freelance unlimited» μια ομάδα που ασχολήθηκε με το design, τις κατασκευές την μόδα και τη διοργάνωση εκδηλώσεων.
Συνεργάστηκε με διάφορα αρχιτεκτονικά σχήματα σαν βασικός συνεργάτης. Στην συνεργασία του με το αρχιτεκτονικό γραφείο «Α. Στραγάλης και συνεργάτες» εξειδικεύθηκε στον σχεδιασμό ξενοδοχειακών μονάδων.
Υπήρξε «τεχνικός σύμβουλος του Δήμαρχου Αθηναίων», κατά την διάρκεια της ανάπλασης και προετοιμασίας της πόλης των Αθηνών για την υποδοχή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Στην συνέχεια, ξεκίνησε το δικό του γραφείο και από τότε ασχολείται με τον σχεδιασμό, τη μελέτη και τη κατασκευή διαφόρων αρχιτεκτονικών θεμάτων.
Μια παράλληλη ενασχόληση του είναι η κατασκευή επίπλων και χρηστικών αντικειμένων από υφιστάμενα αντικείμενα, με την επωνυμία «TRANSFORMES».